virtual airlines

V-Bird VA

Beste piloten,

Op het komende FS-weekend van 3 en 4 november 2018 zullen wij voor het 14e jaar op rij acte de présence geven.

V-Bird VA kenmerkt zich al 14 jaar door zich te onderscheiden van andere Virtual Airlines op vele gebieden.  Waar veel collega Virtual Airlines zich vooral richten op “As Real As It Gets” en je heel veel moet, zoals examens doen, verplicht zijn om op VATSIM of IVAO te vliegen, je geen fouten mag maken of je pirep wordt afgekeurd of alleen de voorgeschreven schema´s te vliegen, richt V-Bird VA zich vooral op het feit dat dit een hobby is. Niet voor niets hebben wij al jaren de slogan “Dare to be different”

Bij de V-Bird VA bepaal jij de level van “As Real As It Gets” en hoef je geen examens te doen, en mag je je vluchten zowel offline, op VATSIM, IVAO of onze eigen V-Bird server doen. Je kan vluchten doen vanuit de schema´s, maar ook je eigen vluchten verzinnen of één van de vele door de members van V-Bird VA gemaakte Tours vliegen. En als je een keer een harde landing maakt dan is dat maar zo, de pirep wordt gewoon goedgekeurd en hopelijk motiveert dat om het de volgende vlucht te verbeteren. Het is geen werk, het is een hobby waar een ieder op zijn eigen manier plezier aan moet hebben.

Zijn er dan helemaal geen regels ? Natuurlijk, maar wel zo weinig mogelijk.

Bij de stand van V-Bird VA kunnen ze je daar alles over vertellen. Tevens kunt daar ook terecht voor:

  • Alleen op zaterdag is onzer X-Plane expert Leon van Dijk aanwezig in het Aviodrome om u te helpen met uw vragen, problemen met X-Plane11 en deze ook te demonstreren.
  • Marcel Doesburg neemt u mee in de wereld van Virtual Reality en X-Plane. U kunt het ook zelf ervaren hoe dit is.
  • Jan Oomen neemt u mee in de wereld van Virtual Reality en P3D. U kunt het ook zelf ervaren hoe dit is.
  • Remmert Dekker neemt u mee in de wereld van FSX/P3D en kan u informeren over Online vliegen vanuit de piloot kant.
  • U kan informatie krijgen over de V-Bird VA, Zijn eigen privé netwerk en de meetings in Hilversum.
  • Op zaterdag kunt u vragen stellen aan Sander Parijs, onze real life piloot van EasyJet.

Wij begroeten u graag op zaterdag 3 of zondag 4 november 2018 tussen 10:00 en 17:00 uur aan de stand van V-Bird VA en “Dare to be Different”

V-Bird VA FS-Weekend Team