on-Line Networks

IVAO

Welkom op de stand van IVAO!

Dit jaar is de stand van IVAO op het FSWeekend groter dan ooit tevoren. Onze stafcollega’s van de Belgisch/Luxemburgse en de Duitse divisie komen onze standcrew versterken om ook de verwachte toestroom van leden uit hun thuislanden te woord te staan.

Wat is er straks allemaal op onze stand te vinden?

In de eerste plaats laten we je zien hoe eenvoudig het is om op het IVAO-netwerk samen met vrienden als piloot of luchtverkeersleider te genieten van online-samenwerking. En dat is natuurlijk helemaal gratis! Je kunt je op onze stand aanmelden als lid en dezelfde dag al meteen aan de slag gaan.

Daarnaast zul je op de IVAO-stand een aantal piloten met hun apparatuur aantreffen. Een met een vrijwel complete cockpit, maar natuurlijk ook een met een bescheiden set-up zoals je die waarschijnlijk thuis hebt staan.

Luchtverkeersleiding is een in populariteit groeiende activiteit dus daar besteden we ook uitgebreid aandacht aan. We demonstreren verschillende software-programma’s waar we bij IVAO mee werken. Je kunt er dan ook met name over de nieuwste software alle vragen stellen die je hebt; onze software-experts staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maar je wilt waarschijnlijk ook eens zelf proberen hoe het is om als verkeersleider of als piloot te opereren. Dan kan! Onze trainers gaan je een handje helpen bij je eerste vlucht of je eerste poging om als verkeersleider alles in goede banen te leiden. Je mag zelf plaatsnemen achter de stuurknuppel of vanachter het radarscherm met de piloten praten die op dat moment door ons virtuele luchtruim vliegen.

Kom dus beslist langs op de stand van IVAO. Je vind ons in de Uiverzaal!